Jamie Chung maakt eerste rode loper-optreden sinds de verwelkoming van een tweeling | PEOPLE.com

2021-11-03 06:04:55 By : Ms. Vangood ZS

De nieuwe moeder maakte een zeer gebruiksvorm terugkeer naar de rode loper tijdens de première van Dexter: New Blood

Jamie Chung had net een stijlvol moederavondje uit!

Chung, 38, zette haar beste mode-voetje naar voren tijdens de première van Dexter: New Blood maandagavond, met ze eerste publieke optreden markeerde sinds ze vorige maand een tweeling ontvangen.

De nieuwe moeder verlichtte de rode loper in een felgeel broekpak van Jonathan Simkhai, gedragen met alleen een doorschijnende, turquoise kanten bh eronder. Ze koos ontwerpen met blauwe veren versierde hakken en gemaakt de look af met een diamanten tennishalsband en een kleine babyblauwe handtas.

Chung haar glam-transformatie in een video op Instagram, waar ze begon met een huid blote en haar unstyled. Daarna ging de clip over naar de laatste glowy make-uplook en zachte golven van de actrice die make-upartiest Gita Bass en haarstylist Christian Sanchez voor haar omstandighedenn.

GERELATEERD: Jamie Chung deelt een lieve foto knuffelend met een van haar baby's helemaal ze had aangekondigd dat ze een tweelinge was

In de Dexter-reboot speelt Chung Molly, een beroemde true crime-podcaster uit Los Angeles. De ster vertelde eerder aan MENSEN wat ze kunnen verwachten van de langverwachte remake van de populaire Showtime-serie.

GERELATEERD: Jamie Chung en Bryan Greenberg verwelkomen tweeling: 'We hebben nu dubbel zoveel problemen'

"De originele serie gebeurde meer dan 10 jaar geleden. Dus er is zeker een andere sfeer van de manier waarop de eigenlijke show wordt opgenomen in termen van esthetiek," vertelde Chung aan PEOPLE. "Ik denk dat het een beetje donkerder is."

Vorige week verraste fans toen zij en aan Bryan Greenberg, 43, die een tweeling hadden ontvangen.

"We hebben nu dubbel zoveel problemen @jamiejchung 👶🏻👶🏻", schreef Greenberg bij een video waarin hij de twee baby's op zijn borst knuffelde.

Twee dagen later deelde Chung een hartverwarmende foto met een van haar nieuwe baby's op haar ontwikkeling van de kleine hand van de pasgeborene vasthoudt.

Verwijzend naar haar tweelingbaby's, ondertitelde ze de post, "x 2"

In 2019 opende de actrice, die in 2015 ontmoette Greenberg trouwen, haar Instagram-volgers over het invriezen van haar eieren.

"Hier ben ik meer dan een week geleden op het kantoor van mijn dokter om een ​​oriëntatie / les te krijgen over hoe ik mezelf kan injecteren met groeihormonen. Een van de eerste grote stappen voor het ophalen van eicellen," schreef Chung toen bij een foto van zichzelf, ze een instructieblad gestart met "EMBRYO CREATION" voor haar gezicht.

Chung en Greenberg, overleden in 2015 in het huwelijksbootje stapten, zijn ook ouders van een pelsbaby: hun dwergschnauzer-Shih Tzu genaamd Ewok.